Digitális nyomda

Digitális nyomtatás

Nyomdánk életében elérkezett az idő, amikor úgy érezzük, nyitnunk kell egy új platform felé, ami a digitális nyomtatás lesz. Megnövekedett megrendelői igények indokolják ezt a nyitást, amivel szeretnénk kiszolgálni a már jelenlegi, illetve a jövőbeni ügyfeleink kisebb példányszámra vonatkozó kéréseit is. Így mostantól a Premier Nyomda digitális nyomda is, és egy még szélesebb körű termékpalettával állhatunk rendelkezésre!

Fontos tudni, hogy a két eljárás nem kiváltja, hanem kiegészíti egymást. Nagy különbség a két nyomdai profil között, hogy míg az ofszet eljárás nyomtatólemezek elkészítését igényli, egy hosszabb beigazítási idővel, addig a digitális nyomtatás egy gyorsabb és egyszerűbb technológia. Ma már kiváló minőséget biztosít, felveszi a versenyt az ofszet nyomatok minőségével és kevesebb előkészületet igényel. Ezáltal egy digitális nyomda alkalmasabb a gyakrabban változtatott, kisebb mennyiségű termékek igény szerinti nyomtatására.

A digitális nyomtatás lehetőséget nyújt arra, hogy kevesebb példányszám esetén is gazdaságosan állíthassunk elő magas minőségű nyomdai termékeket. Ilyenformán a prospektus, a kemény táblás könyv, a füzet, vagy a szórólap kisebb mennyiség esetén is jó ár-érték arányt kap.
Ezenfelül új elemekkel bővíthetjük a már eddig is színes termékpalettánkat. Például az étlap, a matrica, a névjegykártya, a belépőjegy, a kupon, vagy éppen a képeslap nyomtatása, mind-mind a digitális nyomdai technológiával válnak igazán költséghatékony lehetőséggé.

Egy dolog marad minden bizonnyal, garantáltan változatlan: a Premier Nyomdától megszokott minőség.