Digitális nyomda

Digitális nyomtatás

A Premier Nyomda 2017 óta digitális nyomda is, így még szélesebb körű termékpalettával állunk rendelkezésre! Megnövekedett megrendelői igények indokolták ezt a nyitást, amivel szeretnénk kiszolgálni a már jelenlegi, illetve a jövőbeni ügyfeleink kisebb példányszámra vonatkozó igényeit is.

Az ofszet és digitális eljárás nem kiváltja, hanem kiegészíti egymást. Nagy különbség, hogy míg az ofszet eljárás nyomtatólemezek elkészítését igényli, beigazítási idővel, addig a digitális nyomtatás gyorsabb és egyszerűbb technológia. Kiváló minőséget biztosít és felveszi a versenyt az ofszet nyomatok színvonalával.

A digitális nyomtatás lehetőséget nyújt arra, hogy kisebb példányszám esetén is gazdaságosan állíthassunk elő magas minőségű nyomdai termékeket. A digitális technológiának köszönhetően új elemekkel bővítettük a már eddig is színes termékpalettánkat. Többek között nyomtatható egyszínes könyv, színes könyv, prospektus, katalógus, marketing kiadvány, szórólap, étlap, matrica, névjegykártya, belépőjegy, stb…

Egy dolog marad minden bizonnyal, garantáltan változatlan: a Premier Nyomdától megszokott minőség.

AMit gyártunk DIGITÁLISAN

és még ennél is többet