Ofszet nyomtatás

Ofszet nyomtatás

Bárhol is legyünk, ha körbenézünk, mindig találunk nyomdai terméket magunk körül. Ezeknek többsége ofszet nyomtatás segítségével készült. A legrészletgazdagabb, legszebb nyomatokat állítjuk elő ezzel a technológiával. A hatékonyság komoly erő az árképzésben, nem véletlen az iparág népszerűsége: a gyorsjáratú ofszetgépek villámgyorsan készítik el a szebbnél szebb nyomatokat.

A világ minden táján használnak ofszet gépeket, nagyon elterjedt a nyomdaiparban. Az ofszet technológia lényege, hogy a nyomtatólemez nem közvetlenül érintkezik a nyomtatandó felülettel, hanem egy köztes hordozón keresztül. Ebből adódik a kifejezés elnevezése, az offset nyomtatás.

A Premier Nyomdában több, a legújabb technológiával felszerelt HEIDELBERG nyomdagépen végezzük a nyomtatást, akár SRA/1-es méretig. A HEIDELBERG német gyártó termékei mindenütt méltán népszerűek, garantálják a megrendelők által elvárt maximális minőséget. Szinte az összes, nagy mennyiségben gyártott nyomdai terméket ezzel a módszerrel készítjük.

MÉG TÖBB SZOLGÁLTATÁS

Ami elérhető nálunk