Arculattervezés – Kiadványszerkesztés – Termékfotózás – Látványterv készítés

Mindent egy helyen, egy időben! A Premier nyomda legújabb szolgáltatásával időt és pénzt spórolhat: tapasztalt és szakértő grafikusaink segítenek megtervezni nyomtatott anyagait, így a kivitelezést teljes egészében csapatunkra bízhatja.

Miben tudunk segíteni?

A termékskálánkon szereplő összes termék elkészítését vállaljuk, így amennyiben nem alkalmaz grafikust, esetleg kapacitásai a végükhöz közelednek és külsős munkaerőre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal.

Mire számíthat?

A Premier Nyomdától megszokott gyors és pontos munkavégzésre, dinamikus és vevőközpontú hozzáállásra, a tervezéstől a kiszállításig. Kérjen árat  a tervezes@premiernyomda.hu e-mail címen és próbáljon ki minket.

Arculattervezés

Amit érdemes tudni az arculattervezésről.

Egy cégről sokat elárul az arculata: az esztétikusan, egységesen kivitelezett megjelenés bizalmat és professzionalistást közvetít meglévő és leendő ügyfelei felé.  Ha most vág bele vállalkozása megalapításába, esetleg meglévő cégét szeretné megújítani, válassza a Premier Nyomda arculattervezés szolgáltatását!

Mit jelent ez pontosan?

Arculattervezés során egy olyan egyedi, sajátos formavilágot készítünk megrendelőink számára, amely segít beazonosításukban ügyfeleik számára, és kommunikációjuk során közvetíti termékeik, szolgáltatásaik lényegét és minőségét.

Az arculatterv tartalma:
– logó
– e-mail sablon
– levélpapír
– boríték
– névjegykártya
– egyéb nyomtatott termékek: plakáttervek, füzetek, poszterek, stb.

Termékfotózás

Amit érdemes tudni az termékfotózásról.

Szeretné bemutatni termékeit vagy nyomtatott anyagait? Kérésre szívesen befotózzuk őket professzionális gépek és tárgyfotózásban jártas szakembereink segítségével.

A fényképeket ezután felhasználhatja akár katalógusaiban, weboldalán, social media platformjain, így pedig szélesebb körhöz is eljuttathatja szolgáltatásait.

A fotózáson kívül a képek utómunkáját is vállaljuk, így a termékfotózás teljes folyamatát ránk bízhatja. Ha felkeltettük érdeklődését, lépjen kapcsolatba kollégáinkkal!

Látványterv

készítés

Szeretné előzetesen bemutatni megrendelői, ügyfelei számára, hogy milyen könyvet, füzetet, stb. készíttet? Esetleg online felületeihez keres illusztrációt? Válassza gyors és költséghatékony látványtervezés szolgáltatásunkat!

A számítógépes technikával készülő képeken meglévő termékeink alapján készült sablonokra helyezzük grafikáit, szövegeit, és alakítjuk őket személyre szabottra és egyedire.

A látványterveken az anyagok, felületnemesítő technikák és színek széles skáláját tudjuk bemutatni, a prégeléstől a dombornyomáson át.

Költségek

árak

A grafikai munkák, tervezések, látványtervek elkészítését 5000 Ft-os óradíjjal vállaljuk. Nagyobb munkák esetén egyedi árajánlatot adunk, ez esetben ismernünk kell a pontosabb elképzeléseket az elkészítendő grafikával kapcsolatban.

Amennyiben fenti szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, szeretné igénybe venni őket, vagy hozzávetőleges árkalkulációt kérne, keresse bizalommal munkatársainkat!

tervezes@premiernyomda.hu

Még több szolgáltatás

Ami elérhető nálunk