A nyomdai világban nem mindig könnyű eligazodni – tudod például, hogy mit jelent a göngyölt hajtás vagy a prégelés? Ha a válasz esetlegesen nem, akkor sem kell pánikba esni: létrehoztunk egy kiadványt, amelyben tisztázzuk a szakkifejezéseket, bemutatjuk a gyakran használt technikákat, és ötleteket adunk a tökéletes nyomtatott termék elkészítéséhez.

A Premier Nyomdában sokszor találkoztunk azzal, hogy bár ügyfeleink nagy tapasztalattal rendelkeztek a reklámipar területén, a megvalósítással kapcsolatban mégis számos kérdés merült fel, esetleg nem ismertek egy-egy papírfajtát, felületnemesítő eljárást, amellyel a végeredmény még közelebb kerülhetne az elképzelésekhez.

Szerettünk volna készíteni egy olyan színes-szagos kiadványt, amelyben érthetően, könnyedén mutatjuk be, milyen anyagokkal, hogyan, miért és mennyi idő alatt dolgozunk, mert hiszünk abban, hogy ezzel segíthetjük a közös munkát.

A könyv különlegessége, hogy a leírások mellett kézzelfoghatóvá tettük a mondandót: a különböző vastagságú papírokat egy-egy teljes oldalon mutatjuk be, és elhelyeztünk dombornyomott, stancolt, fóliázott felületeket is.
A kiadványban külön fejezetet szenteltünk egy számunkra kifejezetten fontos témának, a környezetvédelemnek: a fenntartható alternatívát kínáló papírok bemutatása mellett elmondjuk, hogyan tehetünk többet az újrahasznosítás érdekében.

A könyvet ügyfeleink mellett szívesen ajánljuk mindenkinek, aki szeretne bepillantani a nyomdaipar kulisszái mögé, esetleg megismerkedne gépeinkkel, eljárásainkkal.

ELFOGYOTT, DE AZ ÚJ KIADVÁNYT MÁR KÉSZÍTJÜK! 

A kiadvány 1270 Ft-os áron szerezhető be a Premier Nyomdában, személyes átvétellel vagy utánvéttel (ez esetben postaköltséget is felszámolunk). Érdeklődjön e-mailen: info@premiernyomda.hu