Regiszterstancolás

Letisztultság és áttekinthetőség az Ön kiadványaiban is

Mai cikkünkben egy olyan technikát mutatunk be, amellyel megkönnyítheti és felgyorsíthatja ügyfelei számára az információk megtalálását, miközben még esztétikusabbá is teheti anyagait. A regiszterstancolás lehet, hogy elsőre ismeretlennek hangozhat, de ha a telefonkönyv szélén található regisztert említjük már rögtön beugrik mindenkinek az a lapbevágással készült tárgymutató a könyvek margóján, amivel azonnal a keresett betűhöz tudunk lapozni.

Az ilyen egyszerű, de hatékony eszközöket gyakran magától értetődőnek tekintjük, mert már mindannyiunknak számtalanszor nyújtottak segítséget abban, hogy gyorsan megtaláljuk, amit keresünk. Bár ezek a tárgymutatók egyszerűek, szükség van a gondos tervezésre és előkészítésre, hogy biztosítsuk a megfelelő formát, méretet és stílust az adott projekthez.

A lapvágás során a kinyomtatott és kötött kiadvány jobb margójából a stancológép kivág egy darabot. A formázást többféleképpen is lehet természetesen alakítani, akár lépcsőzetesre, lekerekítettre, dupla sorosra vagy sarokba pozícionáltra. Ezek a kivágott részek szakaszokat alakítanak ki a nyomtatott anyagban, amivel már első ránézésre is elválaszták a fejezeteket. Ezek a legjobban olyan katalóguson vagy prospektuson működnek, amelyek több részből állnak, és amelyeknek egyértelműen azonosíthatónak és könnyen hozzáférhetőnek kell lenniük. A technika ideális termékek rendszerezett bemutatásához, vagy brosúrákhoz, telefonregiszterekhez, címlistákhoz, jelentésekhez, tervezőkhöz, naplókhoz, de a formára vágott regiszterrel esztétikus vizuális hatást, átláthatóságot és professzionálisabb megjelenést tudunk adni bármilyen publikációjának.

Bátran kérje segítségünket és megtaláljuk az Önnek tökéletes megoldást, fejlett gépparkunk regiszterstancoló-gépeivel számos lehetőséget tudunk biztosítani, valamint gyorsan és precízen tudjuk legyártani nyomtatott anyagait.

Válassza a regiszterstancolást a felhasználóbarát kiadványokért és érjen el maradandóbb élményt üzletfeleinél!