Premier Nyomda eredményei

2016 Október 20.

2000 négyzetméteren

2015 egyik fontos lépését az alapterületünk növelése érdekében tettük. Immáron az egész épületet használatba vettük. Raktárunk bővült, kötészetünk új helyet kapott, gépi feldolgozásunk nagyobb teret nyert. Sikerült a termelési folyamatokat figyelembe véve optimalizálni az árumozgásokat, ezzel még hatékonyabbá, szervezettebbé tenni az egységet. Időt és rengeteg energiát nyertünk, amivel szolgáltatási színvonalunkat kívánjuk magasabb szintre emelni.

Több mint 50 alkalmazott

Ebben az évben félszáz fölé emelkedett munkatársaink száma. Tavalyi Uniós gépi kapacitás bővítésünk az év első felére érett be, ezzel további munkahelyeket teremtettünk. A megemelkedett megrendelői igényeket minden szinten igyekszünk maximálisan kielégíteni. Jól képzett munkatársaink biztosítják a megfelelő hátteret a minőségi szolgáltatásunk biztosításához.

16 nyomómű

Egy 2015-ös sikeres Uniós Pályázatunkkal óriási lépést tehettünk a gépparkunk bővítése érdekében. Szélesedett azon termékek palettája, amikre jobb árat és gyártási határidőt tudunk biztosítani. A vevői igények hamar jelentkeztek és rövid időn belül szinte 100%-os kapacitással kelt életre a legújabb technika, egy új 8 werkes Heidelberg nyomógép. Mára ügyfeleink megismerték a változatos gépparknak köszönhető előnyöket és úgy látjuk élni is tudnak vele.

1 milliárdos éves forgalom

Nyílt titok a cégek éves árbevétele, ez a mai világban egy fontos mérce. Az is leellenőrizhető, hogy milyen múltja van egy-egy vállalkozásnak, kinek hogyan sikerült korrekt módon üzemelni. Visszajelzések alapján egyre több ponton biztosítják be magukat a hozzánk forduló ügyfelek. A mi esetünkben is előfordult már, hogy működésünk alapján kategorizáltak be minket egy-egy megmérettetés esetén. 2015-re a nettó árbevételünk meghaladja az egymilliárd forintos álomhatárt.
11 év alatt jutottunk el idáig és nagyon büszkék vagyunk rá.