2020 őszén is számíthat a Premier Nyomdára!

Nyomdánk működésében két dologban nem ismerünk kompromisszumot: hogy ügyfeleink számára a maximumot nyújtsuk minőségben és megbízhatóságban, illetve hogy munkatársaink munkakörülményeit folyamatosan fejlesszük, minél jobb környezetet és feltételeket teremthessünk. A pandémia időszaka mindannyiunk számára rengeteg kihívást, tapasztalást és tanulnivalót hozott, de előbbi két kritérium mellett mindvégig kitartottunk – úgy érezzük, sikerrel.

Mi a helyzet a termeléssel?

Nehéz kérdések foglalkoztattak bennünket: állítsuk le a nyomda működését, hogy biztosak lehessünk abban, kollégáink és ügyfeleink 100%-os bizonyossággal ne találkozhassanak a koronavírussal a Premier Nyomda épületében? Ebben az esetben nem lett volna lehetőségünk kiszolgálni partnereinket, akik ezekben a kritikus időkben is számítottak ránk. Amellett, hogy az ő üzleti eseményeikre is negatív hatással lett volna egy ilyen lépés, saját bevételeink és ügyfélkörünk is jócskán csorbát szenvedett volna, amely hosszú távon a cégstruktúra átalakítását vonta volna maga után. Sem partnereinknek, sem munkatársainknak nem szerettünk volna csalódást okozni.

Tudtuk, csak egy lehetőségünk van: összefogni, és vigyázni egymásra. Munkatársainkat folyamatosan tájékoztattuk, edukáltuk, hogy a terjedés lehetőségét minél inkább minimalizáljuk. Minden lehetőséget megragadtunk, hogy fertőtlenítsük a közös tereket, tárgyakat. Minden szektort átértelmeztük: lépéseket tettünk az árukiadás, a termelés és az irodai flotta területén is. Ezúton is köszönjük a fegyelmet és odafigyelést mind partnereinknek, mind dolgozóinknak!

Nincs más hátra, mint előre

Nyáron egy kicsit talán mind fellélegezhettünk, a karantén után újra teljes gőzzel néztünk a kihívások elé – természetesen a szabályokat továbbra is betartva! Elérkezett azonban az ősz, amely „normális” időkben számunkra minden évben a termelés felgyorsulását, egy igazán izgalmas időszakot hoz el. 2020-ban is erre számítunk, figyelve az aktuális eseményeket: felkészülten, felelősségteljes döntéseket hozva nézünk az őszi hónapok elé. Várjuk tehát nyomdánkban, ahol a megbízhatóság továbbra is a legfontosabb kulcsszó: akár a megrendelések teljesítéséről, akár a vírushoz való alkalmazkodásról van szó.

További hírek

a premier nyomdában

Termékdíj 2012-től

A 2011-ig érvényben lévő termékdíj törvény 2012-01-01-től megváltozott. A kötelezettség az első gyártó-forgalombahozót terheli. Törvényi előírás, hogy megrendeléskor ügyfeleinknek nyilatkozni kell, ha a megrendelt munka termékdíj köteles. Ha nem, nyilatkozni ebben az esetben is szükséges, hivatkozva, hogy a kiadványon, annak teljes nyomtatott felületére vetítve legalább 50%-ban nem gazdasági reklám terjesztésére...