2022 ősz: íme, a Premier tippjei!

A nyári szabadságok és pihenés után már jócskán benne vagyunk az őszben! Hoztunk pár tippet, amivel az őszi eseményeket, promóciókat támogathatja nyomdai oldalról. Olvasson tovább, és találja meg az Ön cégéhez legjobban illőt! 

Szeptemberben felpörögnek az események, és sok cégnél megemelkedett mennyiségű munka várható. Ilyenkor fontos, hogy a folyamatok gördülékenyen és gyorsan haladjanak, és akár a telefonhívások, felesleges email körök megspórolásával is segíthet ezen. Arról nem is szólva, hogy nem szakítják meg az előbbiekkel töltött percek, ha elmélyült munkát végez.

A Premiernél az alábbiakkal várjuk:

  • Online ajánlatkérő: csak töltse ki weboldalunkon a kérdőívet, és máris gyorsabban haladhat a projekt megvalósulása felé! 
  • Anyagleadási segédlet: a minél pontosabban leadott nyomdai anyag segít abban, hogy mi is minél rövidebb idő alatt elkészíthessük a nyomtatott anyagot, illetve, hogy az Ön cégénél se legyen szükség módosítási körökre. 
  • Kész mappa stancrajzok: Ősszel is népszerű termékünk a mappa! Amennyiben meglévő formáink közül választ, nincs szükség a tervezéssel eltöltött időre – az idő mellett pedig még pénzt is spórolhat!

2. Egyensúlyban a természettel!

Megőrizni a természet értékeit és odafigyelni a nyersanyag használatra talán még sosem volt ilyen fontos: a nyomdaipar területén is több lehetőség áll rendelkezésére. A Premier Nyomda idén megkapta az FSC-tanúsítványát! Ez azt jelenti, hogy minden, nálunk felhasznált papír olyan fa nyersanyagból készül, mely fenntartható erdőgazdálkodásból származik. Emellett, opcionálisan újrahasznosított papírok is elérhetőek nyomdánkban, felületnemesítéssel pedig szinte bármilyen nyomdai termék élettartama meghosszabbítható.

  • Fóliázás: Rendkívül tartós felületnemesítő technika, mely során egy ellenálló, esztétikus fóliával vonják be a papírt. Véd a környezeti hatásoktól, tovább megőrizni a kiadvány szépségét, így az újranyomtatás szükségessége eltolható. Az őszi, esős időben kifejezetten hasznos, bizonyos mértékben ugyanis a nedvesség ellen is hatásos.
  • Lakkozás: Szintén erősíti a felület ellenállását, miközben esztétikus, csillogó vagy matt köntösbe öltözteti a nyomtatott anyagot. 

3. Őszi események

Ezúttal is csokorba gyűjtöttük az ősz eseményeit, amelyek jó inspirációt adhatnak az akciókhoz, kampányokhoz. Válassza az Ön cégéhez legjobban illőt!

Október 4-10. – A világűr hete

Október 10. – A lelki egészség világnapja

Október 18. – A magyar festészet napja

Október 24. – Az origami világnapja

Október 31. – Halloween

November 3. – A magyar tudomány napja

November 17. – Nemzetközi diáknap

November 19. – Nemzetközi férfinap

November 22. – A magyar közoktatás napja

November 25. – Black Friday

4. Őszi színek és minták

Végül hoztunk pár izgalmas őszi mintát, illusztrációt, grafikát, melyeket Ön is letölthet és könnyedén használhat saját projektjeinél! A letöltési linkeket a projektek leírásában találja.

Vintage Boho Fall Clipart – Rose Design

Pumpkins – Tanya Paskhova

Autumn Plaid Steamless Pattern – Best Bundle

Autumn Seamless patterns design – Liudmila Pakhomova

További hírek

a premier nyomdában

Magazin és prospektus: mit érdemes tudni?

Cikkünkben a puha táblás katalógusok kiemelkedő előnyeit mutatjuk be és megosztunk néhány hasznos tippet azok számára, akik ezek az elegáns és praktikus kiadványok iránt érdeklődnek. Olvasson tovább!

Tavaszi frissítő kampány-tippek

A természet ébredezik és mi magunk is egyre többet mozdulunk ki: a tavasz igazán inspiráló időszakot jelent a megújuláshoz. A cégek, vállalkozások számára ez az időszak szintén kiváló lehetőségeket tartogat, hogy újdonságokkal, kreativitással, változatos kampányokkal lepjék meg ügyfeleiket.

Marketing Tippek 2024-re

Újabb év és újabb kihívások: marketing tippjeinkkel szeretnénk inspirálni ügyfeleinket, hogy új lehetőségeket és kreatív megoldásokat fedezhessenek fel. Olyan időket élünk, ahol az innováció és az egyedi megközelítések különbséget tehetnek a versenytársak között, ezért fontos, hogy mindig naprakészek legyünk.

Karácsony & szilveszter 2023: érkezünk a tippekkel!

Hamarosan startol a december, így természetesen a kampányok fókuszába a karácsony és az újév kerül. Termékajánlókkal gyors tippeket adunk a karácsonyi hajrához és szuper izgalmas ötleteket a szilveszter tematikájára. Tartson velünk!

EPR bevezetése!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket az energiaügyi miniszter 8/2023. (VI.2.) EM rendeletével kapcsolatban, amely a hulladékgazdálkodási intézményi résztevékenység ellátásával összefüggő díjakról (kiterjesztett gyártói felelősségi díj), díjalkalmazási feltételekről és díjmegfizetés rendjéről rendelkezik.

A könyvek szerepe a digitális világban

Az életünk egyik legnagyobb öröme az olvasás és a tanulás. Azonban, ahogy a technológia fejlődik, egyre inkább elterjednek az online hirdetési lehetőségek és a digitális tartalmak. Ezek mindennapjaink részévé válnak, és gyorsan elnyerik a figyelmünket.

Itt a tavasz: készüljön velünk!

A tavasz az újjászületés időszaka: természet megújul, és frissesség költözik az életünkbe. Ahogy az emberek újra élvezik a kimozdulást és a napfényt, fontos, hogy az üzleti szektor is felkészüljön erre az időszakra. Előtérbe kerülnek a marketing ötletek, melyek reflektálnak a tavasz üzenetére. Ha Ön is inspirációt keres, olvasson tovább!

Megérkeztek a 2023-as nyomdai tippek

Itt az év második hónapja: a január a legtöbb cég és vállalkozás számára a marketingtervek kialakításával telt, így februárban indulhat a megvalósítás! Aktuális cikkünkben ehhez hoztunk izgalmas tippeket, a környezettudatosságtól kezdve az omnichannel kommunikáción át a személyre szabottságig. Inspirálódjon a Premier Nyomdával!

Ünnepi nyomdatippek a Premiertől

Indul a karácsonyi hajtás: a legtöbb cég és vállalkozás ilyenkorra időzíti nagyívű kampányait, akcióit – előbbiek pedig remekül támogathatóak nyomtatott reklámanyagokkal! Többek között ezekhez hoztunk pár tippet, de szó lesz céges ajándékokról és irodai rendszerezésről is. Olvasson tovább a Premier Nyomda szezonális ajánlójáért!

2022 ősz: íme, a Premier tippjei!

A nyári szabadságok és pihenés után már jócskán benne vagyunk az őszben! Hoztunk pár tippet, amivel az őszi eseményeket, promóciókat támogathatja nyomdai oldalról. Olvasson tovább, és találja meg az Ön cégéhez legjobban illőt! 

Újabb mérföldkő: FSC®-tanúsítványt kaptunk!

Nyomdaként, és a piac élvonalát képviselő cégként fontosnak tartjuk, hogy irányt mutassunk a környezetvédelemben. Alapításunk óta mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy honnan szerezzük be a nyomtatáshoz szükséges alapanyagokat, illetve arra, hogy hogyan kezeljük a hulladékot. 2022-ben újabb mérföldkőhöz értünk: megkaptuk az FSC-tanúsítványt, így újabb lépést tettünk afelé, hogy egyensúlyban működjünk a természettel.

Tavaszi tippek a Premier Nyomdától

Már alaposan benne vagyunk a zsongásban, de még maradt egy izgalmas hónap a tavaszból: az időjárás egyre kedvezőbb, nyílnak a kiülős helyek, és újra megjelentek a virágok és pasztell árnyalatok. Ha szeretné felfrissíteni cége marketinganyagait, olvasson tovább és inspirálódjon a Premier Nyomdával!

A hatékony szórólap ismérvei

Az egyik legnépszerűbb és legismertebb offline marketing eszköz kétségkívül a szórólap. Népszerűsége egyszerűségében, formálhatóságában és költséghatékonyságában rejlik. Mitől működik egy szórólap? Ahhoz, hogy szórólapunk sikeres legyen, és célba érjen, figyelembe kell vennünk különböző technikákat és trükköket.

Marketing tippek, kreatív ötletek 2022-re

Két hónapunk maradt az évből! Ez egyet jelent a nyomda világában: ideje foglalkozni azokkal a termékekkel, amelyekre az ünnepi időszakban és azután lesz szükségünk. Ezek egyike a naptár: sokan nem is gondolnák, milyen komplex marketing eszközzé tehető egy kis odafigyeléssel. Mutatjuk, hogyan!

Karácsonyi last minute nyomdai termékek

Két hónapunk maradt az évből! Ez egyet jelent a nyomda világában: ideje foglalkozni azokkal a termékekkel, amelyekre az ünnepi időszakban és azután lesz szükségünk. Ezek egyike a naptár: sokan nem is gondolnák, milyen komplex marketing eszközzé tehető egy kis odafigyeléssel. Mutatjuk, hogyan!

Tippek a naptárszezonhoz

Két hónapunk maradt az évből! Ez egyet jelent a nyomda világában: ideje foglalkozni azokkal a termékekkel, amelyekre az ünnepi időszakban és azután lesz szükségünk. Ezek egyike a naptár: sokan nem is gondolnák, milyen komplex marketing eszközzé tehető egy kis odafigyeléssel. Mutatjuk, hogyan!

Őszi nyomdatippek

Újra itt a szeptember, indul az őszi hajtás: a nyári pihenő után a legtöbb cég ilyenkor kapcsol rá hirdetésekre, a marketing eszközök használatára. Cikkünkben a nyomtatott, azaz az offline reklámtermékekhez gyűjtöttünk össze pár hasznos tanácsot, amelyekkel Ön is lendületbe kerülhet a nagy tervezésekhez!

Így készül a tökéletes magazin!

A magazin, vagy másnéven katalógus az egyik legismertebb nyomdai termék. Dekoratív, viszonylag nagy terjedelmű, ráadásul rendelkezik annyi és akkora felülettel, hogy igazán kreatív megoldásokkal lehessen feldobni a végeredményt.

Tavasz kiadványtippek

Bár még néha megtréfál minket az időjárás, már biztosan itt a tavasz: nyílnak a virágok, hosszabbak a napok, és egyre több időt tölthetünk a szabadban. A tavaszi napsütés és színkavalkád a kiadványokban is megjelenik.