Marketing tippek, kreatív ötletek 2022-re

Lassan az év első hónapja is eltelt, de még nem késő megtervezni cége marketingtervét 2022-re. A Premier Nyomdánál idén is összegyűjtöttük a legjobb tippjeinket, tanácsainkat, hogy segíthessük cégét, vállalkozását a célok elérésben.

Online rendelés, offline reklámanyagok

Az vásárlók fogyasztási preferenciái az elmúlt években egyre inkább az online térre tevődtek át, ennek hatására pedig egyre fontossá vált, hogy milyen formában jut el a vásárlóhoz az adott termék – eljött a kreatív nyomtatott termékek ideje! Például egy színes, egyedi, a cég stílusát tükröző csomagolás nemcsak, hogy jobban mutat egy sima szürke csomagolóanyagnál, de reklám ereje is van: növelheti a vásárlóban a prémium érzetet, motivációt hozhat létre egy következő vásárláshoz.

Az eladó számára egyre több eszköz áll rendelkezésére, hogy kapcsolatba léphessen a potenciális vásárlóival. Lehet ez egy vásárlást megköszönő levél, további akciókat bemutató anyag, vagy akár egy részletesebb, személyre szabott ajánlat. Ez utóbbi esetben a hajtott szórólap jó megoldás lehet: nem véletlenül ez az egyik legnépszerűbb termékünk! Sokoldalúan felhasználható, illetve a 12 féle hajtási megoldásnak köszönhetően a legkreatívabb tervek kivitelezéséhez is bevethető. Perforált szórólap, ami egy letéphető kupont rejt, vagy egy nyereményjátékra buzdító reklámanyag – nálunk biztosan megtalálja elképzelését!

A személyes vásárlásról se feledkezzünk meg

Ha nagyban gondolkodik, és azt szeretné, hogy a lehető legtöbben lássák hirdetését, akkor a plakát a megfelelő termék, ami szórólappal kombinálva már egy széles vásárlói kört tud lefedni. Nálunk mind a hajtott szórólap, mind a plakát esetében rövid határidőre számíthat (3-5 nap), illetve a fóliázás, UV lakkozás, pergelés mindegyik termék esetében elérhető. A plakátnál kültéri használat ajánlott a lakkozás, fóliázás, amely segíthet megküzdeni az időjárás viszontagságaival.

Pantone 2022

A Pantone – szokásához híven – ismét előrukkolt az év meghatározó színével. 2022 színe nem más lett, mint a ‘Very Peri’ névre keresztelt, a kéket pirossal ötvöző szín, ami a cég szerint a kék legboldogabb árnyalata, amely erősíti a megújulási iránti vágyat. Ha szeretne a legújabb trendekben gondolkozni, mindenképpen használja ezt a különleges árnyalatot nyomtatott anyagaiban!

A szezonalitás mindig nyerő

A Valentin-nap, a farsangi ünnepek már az év első felében elérkeznek, a tavasz beköszöntével pedig az első fesztiválok is megnyitják kapuikat. Alkosson szezonális kampányokat és használja ki az online mellett az offline lehetőségeit is: a megfelelő termékkel kedvet csinálhat a vásárlásra vagy a részvételre! Például a Valentin-napi megrendelések mellé 1-1 elhelyezett kedves kártya, vagy a zenés eseményekhez egy figyelemfelkeltő színes plakát vagy szórólap lehet a tökéletes választás.

Legyen bármelyik is az Önnek kedvező megoldás, a Premier Nyomda csapata 2022-ben is rendelkezésére áll tervei megvalósításában!

További hírek

a premier nyomdában

Magazin és prospektus: mit érdemes tudni?

Cikkünkben a puha táblás katalógusok kiemelkedő előnyeit mutatjuk be és megosztunk néhány hasznos tippet azok számára, akik ezek az elegáns és praktikus kiadványok iránt érdeklődnek. Olvasson tovább!

Tavaszi frissítő kampány-tippek

A természet ébredezik és mi magunk is egyre többet mozdulunk ki: a tavasz igazán inspiráló időszakot jelent a megújuláshoz. A cégek, vállalkozások számára ez az időszak szintén kiváló lehetőségeket tartogat, hogy újdonságokkal, kreativitással, változatos kampányokkal lepjék meg ügyfeleiket.

Marketing Tippek 2024-re

Újabb év és újabb kihívások: marketing tippjeinkkel szeretnénk inspirálni ügyfeleinket, hogy új lehetőségeket és kreatív megoldásokat fedezhessenek fel. Olyan időket élünk, ahol az innováció és az egyedi megközelítések különbséget tehetnek a versenytársak között, ezért fontos, hogy mindig naprakészek legyünk.

Karácsony & szilveszter 2023: érkezünk a tippekkel!

Hamarosan startol a december, így természetesen a kampányok fókuszába a karácsony és az újév kerül. Termékajánlókkal gyors tippeket adunk a karácsonyi hajrához és szuper izgalmas ötleteket a szilveszter tematikájára. Tartson velünk!

EPR bevezetése!

Ezúton tájékoztatjuk Önöket az energiaügyi miniszter 8/2023. (VI.2.) EM rendeletével kapcsolatban, amely a hulladékgazdálkodási intézményi résztevékenység ellátásával összefüggő díjakról (kiterjesztett gyártói felelősségi díj), díjalkalmazási feltételekről és díjmegfizetés rendjéről rendelkezik.

A könyvek szerepe a digitális világban

Az életünk egyik legnagyobb öröme az olvasás és a tanulás. Azonban, ahogy a technológia fejlődik, egyre inkább elterjednek az online hirdetési lehetőségek és a digitális tartalmak. Ezek mindennapjaink részévé válnak, és gyorsan elnyerik a figyelmünket.

Itt a tavasz: készüljön velünk!

A tavasz az újjászületés időszaka: természet megújul, és frissesség költözik az életünkbe. Ahogy az emberek újra élvezik a kimozdulást és a napfényt, fontos, hogy az üzleti szektor is felkészüljön erre az időszakra. Előtérbe kerülnek a marketing ötletek, melyek reflektálnak a tavasz üzenetére. Ha Ön is inspirációt keres, olvasson tovább!

Megérkeztek a 2023-as nyomdai tippek

Itt az év második hónapja: a január a legtöbb cég és vállalkozás számára a marketingtervek kialakításával telt, így februárban indulhat a megvalósítás! Aktuális cikkünkben ehhez hoztunk izgalmas tippeket, a környezettudatosságtól kezdve az omnichannel kommunikáción át a személyre szabottságig. Inspirálódjon a Premier Nyomdával!

Ünnepi nyomdatippek a Premiertől

Indul a karácsonyi hajtás: a legtöbb cég és vállalkozás ilyenkorra időzíti nagyívű kampányait, akcióit – előbbiek pedig remekül támogathatóak nyomtatott reklámanyagokkal! Többek között ezekhez hoztunk pár tippet, de szó lesz céges ajándékokról és irodai rendszerezésről is. Olvasson tovább a Premier Nyomda szezonális ajánlójáért!

2022 ősz: íme, a Premier tippjei!

A nyári szabadságok és pihenés után már jócskán benne vagyunk az őszben! Hoztunk pár tippet, amivel az őszi eseményeket, promóciókat támogathatja nyomdai oldalról. Olvasson tovább, és találja meg az Ön cégéhez legjobban illőt! 

Újabb mérföldkő: FSC®-tanúsítványt kaptunk!

Nyomdaként, és a piac élvonalát képviselő cégként fontosnak tartjuk, hogy irányt mutassunk a környezetvédelemben. Alapításunk óta mindig is nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy honnan szerezzük be a nyomtatáshoz szükséges alapanyagokat, illetve arra, hogy hogyan kezeljük a hulladékot. 2022-ben újabb mérföldkőhöz értünk: megkaptuk az FSC-tanúsítványt, így újabb lépést tettünk afelé, hogy egyensúlyban működjünk a természettel.

Tavaszi tippek a Premier Nyomdától

Már alaposan benne vagyunk a zsongásban, de még maradt egy izgalmas hónap a tavaszból: az időjárás egyre kedvezőbb, nyílnak a kiülős helyek, és újra megjelentek a virágok és pasztell árnyalatok. Ha szeretné felfrissíteni cége marketinganyagait, olvasson tovább és inspirálódjon a Premier Nyomdával!

A hatékony szórólap ismérvei

Az egyik legnépszerűbb és legismertebb offline marketing eszköz kétségkívül a szórólap. Népszerűsége egyszerűségében, formálhatóságában és költséghatékonyságában rejlik. Mitől működik egy szórólap? Ahhoz, hogy szórólapunk sikeres legyen, és célba érjen, figyelembe kell vennünk különböző technikákat és trükköket.

Marketing tippek, kreatív ötletek 2022-re

Két hónapunk maradt az évből! Ez egyet jelent a nyomda világában: ideje foglalkozni azokkal a termékekkel, amelyekre az ünnepi időszakban és azután lesz szükségünk. Ezek egyike a naptár: sokan nem is gondolnák, milyen komplex marketing eszközzé tehető egy kis odafigyeléssel. Mutatjuk, hogyan!

Karácsonyi last minute nyomdai termékek

Két hónapunk maradt az évből! Ez egyet jelent a nyomda világában: ideje foglalkozni azokkal a termékekkel, amelyekre az ünnepi időszakban és azután lesz szükségünk. Ezek egyike a naptár: sokan nem is gondolnák, milyen komplex marketing eszközzé tehető egy kis odafigyeléssel. Mutatjuk, hogyan!

Tippek a naptárszezonhoz

Két hónapunk maradt az évből! Ez egyet jelent a nyomda világában: ideje foglalkozni azokkal a termékekkel, amelyekre az ünnepi időszakban és azután lesz szükségünk. Ezek egyike a naptár: sokan nem is gondolnák, milyen komplex marketing eszközzé tehető egy kis odafigyeléssel. Mutatjuk, hogyan!

Őszi nyomdatippek

Újra itt a szeptember, indul az őszi hajtás: a nyári pihenő után a legtöbb cég ilyenkor kapcsol rá hirdetésekre, a marketing eszközök használatára. Cikkünkben a nyomtatott, azaz az offline reklámtermékekhez gyűjtöttünk össze pár hasznos tanácsot, amelyekkel Ön is lendületbe kerülhet a nagy tervezésekhez!

Így készül a tökéletes magazin!

A magazin, vagy másnéven katalógus az egyik legismertebb nyomdai termék. Dekoratív, viszonylag nagy terjedelmű, ráadásul rendelkezik annyi és akkora felülettel, hogy igazán kreatív megoldásokkal lehessen feldobni a végeredményt.

Tavasz kiadványtippek

Bár még néha megtréfál minket az időjárás, már biztosan itt a tavasz: nyílnak a virágok, hosszabbak a napok, és egyre több időt tölthetünk a szabadban. A tavaszi napsütés és színkavalkád a kiadványokban is megjelenik.