Elköltöztünk: ismerje meg új irodánkat!

Ahogy korábbi cikkünkben említettük, hatalmas változással indítottuk az új évet: 2004 óta működő irodánkat új telephelyre költöztettük. Izgalmas hónapokon vagyunk túl: rengeteg keresgélés, tervezés, szervezés és munka eredményeképpen elfoglaltuk és teljesen belaktuk az irodát. Mai cikkünkben bemutatjuk a legújabb főhadiszállást és mesélünk erről az időszakról!

A kezdetek

Már jó ideje éreztük, szükség van a változásra. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy nyomdánk a megnyitás óta folyamatos fejlődést mutat: az évek alatt egyre több gép került a gyártósorra, amelyeket egyre több lelkes munkatárs kezel. A beérkezett rendelések száma sem mutatott stagnálást: ügyfeleink bizalma – amelyért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani – töretlen. Eljött tehát az idő, hogy feltegyük a kérdést: megtorpanunk, vagy a további növekedés lehetőségét választjuk? Utóbbi mellett döntöttünk!

Az új hely

Összegyűjtöttük a számunkra legfontosabb kritériumokat: szeretnénk szellősebb gyártósort, az irodai dolgozóknak pedig nagyobb teret, jobb strukturáltságát biztosítani. A parkolási lehetőségek növelése is esszenciális volt: ügyfeleink számára ez egy kardinális kérdés, ezért ennek külön figyelmet szenteltünk. Legújabb otthonunkat a XXII. kerületi Nagytétényi út 7-es szám alatt találtuk meg, ahol saját, tágas parkolóval rendelkezünk, és a dolgozói terek méretével is elégedettek vagyunk. Az irodai dolgozók például három szinten végezhetik munkájukat, míg a gyártósoron szorgoskodók munkakörülményeit is jól láthatóan fejlesztettük.

Milyen lett az új iroda?

Nos, bár a külső új, belül maradt a megszokott Premier stílus: igyekeztünk magunkkal hozni mindent, amit szerettünk az előző helyen. Világos színek, modern berendezés, letisztultság, és kellemes, nyugodt környezet. Természetesen kollégáink és munkatársaink kedvenc eleme itt is helyet kapott: az akváriumot áttelepítettük, ráadásul némi ráncfelvarrást is kapott. A halak újra békésen úszkálnak az irodában, és úgy gondoljuk, ők is elégedettek a változással. Ha kíváncsiak, nézzék meg az alábbi videót, amelyet akvarisztikai partnerünk, a Green Aqua készített (a videó angol, de találnak alatta magyar feliratot).

Ha esetleg nem jártak volna még az új helyen, a videó hátteréből egy kis ízelítőt kaphatnak. Bár jelenleg igyekszünk a virtuális térbe helyezni az ügyféltalálkozókat, a vírushelyzet enyhülése után szeretettel várjuk irodánkban – az új telephely Önökkel válik teljessé!

További hírek

a premier nyomdában

10 évesek lettünk 2014-ben

A 2014-es év fontos évforduló a nyomda életében. 10 évesek lettünk. 2004-ben 150nm-es helyiségben kezdtünk 1 db 4 werkes cseh nyomdagéppel. A nyomóforma még filmről készült, a kalkulációk kockás papíron, kézzel készültek. Házon belül pár alap kötészeti műveleten kívül mindent alvállalkozóink segítségével készítettünk. Kicsik voltunk, de komoly szakmai elhivatottság vezérelt minket és a hit...
Heidelberg SX 74-8

HEIDELBERG Speedmaster SX 74-8-P

Üzembe helyezték az új 8 werkes nyomógépünket, egy HEIDELBERG Speedmaster SX 74-8-P-t, amit a megnövekedett igények kielégítése céljából, az Európai Unió támogatásával szereztünk be. Célunk az átfutási idők drasztikus csökkentése és a gyártási minőség továbbfokozása.

Környezetvédelem

Mint felelős résztvevő, mi is nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Nyomdánkban felhasznált papírok kizárólag Európai gyártóktól származnak. Ezek a gyárak a legszigorúbb környezetvédelmi előírások alapján dolgoznak, és ennek megfelelő tanúsítványokkal rendelkeznek. Saját tulajdonú erdőgazdaságukban, kizárólag újra ültetett fákat használnak fel. A gyártáshoz szükséges...

Pantone szín a múlté

Pantone színből áll a céglogó vagy a munka színe? Mi segítünk 4 szín colorra váltani: olcsóbb, gyorsabb, hatékonyabb. Olcsóbb: mert 4 színes gépeink vannak. Gyorsabb: mert nem kell átmosni a gépet kevert színre. Hatékonyabb: mert a gépmester nem tölt órákat a pontos szín kikeverésével. Legtöbb esetben kiválthatóak a pantone színek, alapszínekre. A meglévő Pantone színt úgy lehet CMYK-ra...

Termékdíj 2012-től

A 2011-ig érvényben lévő termékdíj törvény 2012-01-01-től megváltozott. A kötelezettség az első gyártó-forgalombahozót terheli. Törvényi előírás, hogy megrendeléskor ügyfeleinknek nyilatkozni kell, ha a megrendelt munka termékdíj köteles. Ha nem, nyilatkozni ebben az esetben is szükséges, hivatkozva, hogy a kiadványon, annak teljes nyomtatott felületére vetítve legalább 50%-ban nem gazdasági reklám terjesztésére...