Tavaszi nyomdatippek

Végre itt a tavasz! A tél végével a nyomdai termékek iránti kereslet is megváltozik: előtérbe kerülnek a szabadtéri programok, emellett sok cég ilyenkor kap kedvet a megújuláshoz. Készítettünk egy kis ajánlót, ha Ön is bekapcsolódna a tavaszi zsongásba!

Eseményekhez

Újra eljött a kültéri hirdetés szezonja: leendő közönségünk egyre több időt tölt a szabadban! Érdemes tehát elkészíttetni a plakátokat és a szórólapokat, hogy rendezvényeink híre széles körben terjedhessen. Előbbihez javasoljuk a felületnemesítő eljárások használatát, a szeszélyes tavasz ugyanis gyakran kisebb-nagyobb esőkkel lepheti meg a plakátokat. Megrendelésnél tehát kérjen fóliázást vagy lakkozást – ha pedig biztosra menne, akár mindkettőt!

A lapocskák élettartamát úgy hosszabbíthatja meg, ha nagyobb grammsúlyú papírt választ – ez némileg emel az árukon, így érdemes mérlegelni, mit tart a legfontosabbnak megrendeléskor.

Frissítsen cége megjelenésén!

Ha tavasz, akkor világos színek és frissesség! A téli arculatot hátrahagyva váltson valami újra: cserélje névjegykártyái színét egy kellemes pasztell árnyalatra, vagy dombornyomással helyezzen el rajtuk egy diszkrét növényi motívumot az ébredő természet jegyében.

Akár az iroda légkörét is feldobhatja új rendezőkkel: színes mappákkal, attrapokkal könnyedén életet vihet bármilyen térbe. Ezekre ráadásul kérésre egyedi grafikát vagy mintát is helyezünk – csak a fantáziája szabhat határt a végeredménynek!

FELÍRÓTÁBLA Premier Nyomda

Utolsó bemutatott tavaszi termékünk a felírótábla, amely egyrészről kihagyhatatlan eleme a tavaszi rendezvényeknek, másrészről szintén erősíti az üzleti megjelenést. Praktikus, hiszen segítségükkel munkatársai vagy a hostessek könnyedén jegyzetelhetnek asztal nélkül, emellett a táblák kinézetét is teljesen személyre szabhatja.

Amennyiben kedvet kapott a fentiekhez vagy kérdése merült fel, lépjen kapcsolatba munkatársainkkal!

További hírek

a premier nyomdában

10 évesek lettünk 2014-ben

A 2014-es év fontos évforduló a nyomda életében. 10 évesek lettünk. 2004-ben 150nm-es helyiségben kezdtünk 1 db 4 werkes cseh nyomdagéppel. A nyomóforma még filmről készült, a kalkulációk kockás papíron, kézzel készültek. Házon belül pár alap kötészeti műveleten kívül mindent alvállalkozóink segítségével készítettünk. Kicsik voltunk, de komoly szakmai elhivatottság vezérelt minket és a hit...
Heidelberg SX 74-8

HEIDELBERG Speedmaster SX 74-8-P

Üzembe helyezték az új 8 werkes nyomógépünket, egy HEIDELBERG Speedmaster SX 74-8-P-t, amit a megnövekedett igények kielégítése céljából, az Európai Unió támogatásával szereztünk be. Célunk az átfutási idők drasztikus csökkentése és a gyártási minőség továbbfokozása.

Környezetvédelem

Mint felelős résztvevő, mi is nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Nyomdánkban felhasznált papírok kizárólag Európai gyártóktól származnak. Ezek a gyárak a legszigorúbb környezetvédelmi előírások alapján dolgoznak, és ennek megfelelő tanúsítványokkal rendelkeznek. Saját tulajdonú erdőgazdaságukban, kizárólag újra ültetett fákat használnak fel. A gyártáshoz szükséges...

Pantone szín a múlté

Pantone színből áll a céglogó vagy a munka színe? Mi segítünk 4 szín colorra váltani: olcsóbb, gyorsabb, hatékonyabb. Olcsóbb: mert 4 színes gépeink vannak. Gyorsabb: mert nem kell átmosni a gépet kevert színre. Hatékonyabb: mert a gépmester nem tölt órákat a pontos szín kikeverésével. Legtöbb esetben kiválthatóak a pantone színek, alapszínekre. A meglévő Pantone színt úgy lehet CMYK-ra...

Termékdíj 2012-től

A 2011-ig érvényben lévő termékdíj törvény 2012-01-01-től megváltozott. A kötelezettség az első gyártó-forgalombahozót terheli. Törvényi előírás, hogy megrendeléskor ügyfeleinknek nyilatkozni kell, ha a megrendelt munka termékdíj köteles. Ha nem, nyilatkozni ebben az esetben is szükséges, hivatkozva, hogy a kiadványon, annak teljes nyomtatott felületére vetítve legalább 50%-ban nem gazdasági reklám terjesztésére...