A PREMIER NYOMDA MOST MÁR DIGITÁLIS NYOMDA IS!

2017-06-07

Korábban már bejelentettük a nagy hírt, hogy nyomdánk nyit a digitális nyomtatás felé: azért döntöttünk így, mert meghallgatva a hozzánk beérkezett kéréseket, szerettünk volna segíteni a kis darabszámú megrendelések elkészítésében is.
Ofszet-szolgáltatásainkhoz hasonlóan a legfontosabb szempontokat ezúttal is a minőség, a gyorsaság, a kedvező ár és az innovatív technikák biztosítása jelentik számunkra. Ha tehát az elkészítendő anyag digitális nyomtatást kíván, megéri minket választani!

1. Akár már 1 darabtól!

Az ofszettel ellentétben a digitális nyomtatás legnagyobb előnye, hogy már kis darabszámmal, akár egyetlen lappal is választható. Ez azt jelenti, hogy nyomdánk már kisvállalkozások, exkluzívabb vagy kis létszámú rendezvények, stb. nyomtatott anyagainak elkészítésében is segítséget tud nyújtani. Ismert nyomdai termékeink szinte bármelyikét el tudjuk készíteni digitális nyomtatással is, legyen szó meghívókról, névjegykártyákról, kuponokról, matricákról.

2. Rövid határidő

A digitális nyomtatás során használatos azonnal száradó festéknek köszönhetően nem szükséges figyelembe venni száradással eltöltött perceket, órákat. Az utófeldolgozás során is időt spórolhat a Premier Nyomdával, ugyanis az ofszet nyomtatásnál használatos modern gépparkunknak és felkészült szakembereinknek köszönhetően helyben a megfelelő formára alakítjuk nyomtatott anyagait, legyen szó irkakötésről, hajtogatásról, tűzésről, könyvgyártásról, stb.

3. Nem ismerünk lehetetlent!

Legyen bármilyen elképzelés, segítünk megvalósítani: akár 50 grammos önátíró papírral, 300 grammos dobozkartonnal vagy 350 grammos műnyomó papírral szeretne dolgozni, nyomdánkban megteheti, széles papírválasztékunkban ugyanis biztosan talál olyat, amely megfelel az adott munkához. Emellett pedig akár 70×30-as méretben is vállalunk digitális nyomtatást, amely hazai viszonylatban ritka ezen a területen. A gazdaságos módszerrel egyetlen lapon elkészíthető egy 6 oldalas kiadvány, egy ívre ugyanis 3 A/4-es oldal kerül.

4. További újdonságok: fekvő A/4-es kiadványok és változó adatkezelés

A digitális nyomtatás bevezetésekor igyekeztünk minden igényt kielégíteni, így a megszokott álló A/4-es kiadványok mellett már a fekvő formátumúak is elérhetőek nyomdánkban.
További új szolgáltatásaink közé tartozik a változó adatkezelés, azaz a perszózás, amely olyan egyedi és komplex munkák nyomtatását teszi lehetővé, mint a sorszámozott kuponok, belépők, egyedi kódokkal ellátott kiadványok és könyvek.
Ismerje meg legújabb nyomdagépünket!
Amennyiben felkeltették érdeklődését legújabb szolgáltatásaink, esetleg kérdései merültek fel, lépjen velünk kapcsolatba! Várjuk hívását a +36 1 481 9515-as telefonszámon, vagy levelét az info@premiernyomda.hu e-mail címen. Digitgépen gyártott termékek itt tekinthetők meg.

További hírek

a premier nyomdában

,

Premier Nyomda eredményei 2016-ban

2015 egyik fontos lépését az alapterületünk növelése érdekében tettük. Immáron az egész épületet használatba vettük. Raktárunk bővült, kötészetünk új helyet kapott, gépi feldolgozásunk nagyobb teret nyert. Sikerült a termelési folyamatokat figyelembe véve optimalizálni az árumozgásokat, ezzel még hatékonyabbá, szervezettebbé tenni az egységet. Időt és rengeteg energiát nyertünk, amivel...
,

Egyszerű Termékdíj nyilatkozat kitöltés

Nálunk webes alapon, akár mobileszköz segítségével is leadhatja. Nem kell kinyomtatni, aláírni, bélyegezni, szkennelni, levélbe rakni, elküldeni! 1 perc és kész. Nyilatkozat nélkül automatikusan számlára kerül a termékdíj. Érdemes már a megrendeléssel egy időben elküldeni. Ha szeretné letölteni Word dokumentumban egy nyilatkozatot, itt megteheti: LETÖLTÉS

10 évesek lettünk 2014-ben

A 2014-es év fontos évforduló a nyomda életében. 10 évesek lettünk. 2004-ben 150nm-es helyiségben kezdtünk 1 db 4 werkes cseh nyomdagéppel. A nyomóforma még filmről készült, a kalkulációk kockás papíron, kézzel készültek. Házon belül pár alap kötészeti műveleten kívül mindent alvállalkozóink segítségével készítettünk. Kicsik voltunk, de komoly szakmai elhivatottság vezérelt minket és a hit...
Heidelberg SX 74-8

HEIDELBERG Speedmaster SX 74-8-P

Üzembe helyezték az új 8 werkes nyomógépünket, egy HEIDELBERG Speedmaster SX 74-8-P-t, amit a megnövekedett igények kielégítése céljából, az Európai Unió támogatásával szereztünk be. Célunk az átfutási idők drasztikus csökkentése és a gyártási minőség továbbfokozása.

Környezetvédelem

Mint felelős résztvevő, mi is nagy hangsúlyt fektetünk a környezetvédelemre. Nyomdánkban felhasznált papírok kizárólag Európai gyártóktól származnak. Ezek a gyárak a legszigorúbb környezetvédelmi előírások alapján dolgoznak, és ennek megfelelő tanúsítványokkal rendelkeznek. Saját tulajdonú erdőgazdaságukban, kizárólag újra ültetett fákat használnak fel. A gyártáshoz szükséges...

Pantone szín a múlté

Pantone színből áll a céglogó vagy a munka színe? Mi segítünk 4 szín colorra váltani: olcsóbb, gyorsabb, hatékonyabb. Olcsóbb: mert 4 színes gépeink vannak. Gyorsabb: mert nem kell átmosni a gépet kevert színre. Hatékonyabb: mert a gépmester nem tölt órákat a pontos szín kikeverésével. Legtöbb esetben kiválthatóak a pantone színek, alapszínekre. A meglévő Pantone színt úgy lehet CMYK-ra...

Termékdíj 2012-től

A 2011-ig érvényben lévő termékdíj törvény 2012-01-01-től megváltozott. A kötelezettség az első gyártó-forgalombahozót terheli. Törvényi előírás, hogy megrendeléskor ügyfeleinknek nyilatkozni kell, ha a megrendelt munka termékdíj köteles. Ha nem, nyilatkozni ebben az esetben is szükséges, hivatkozva, hogy a kiadványon, annak teljes nyomtatott felületére vetítve legalább 50%-ban nem gazdasági reklám terjesztésére...