Kényelmes és biztonságos árukiadás a Premier Nyomdában

Tavasszal megírtuk költözésünk hírét, amely elmúlt, közel 20 évünk egyik legnagyobb történése volt. Számos újítással igyekeztünk emelni szolgáltatásaink színvonalát, ezek egyike volt az árukiadás újragondolása és fejlesztése. Mutatjuk, mi változott!

Nagyobb hely – több lehetőség

Gyakori eset – főleg a belvárosi nyomdák esetében -, hogy a parkolás, főleg nagyobb gépjárművekkel, például kamionokkal igencsak nehézkes. Korábban a Budafoki úton volt a Premier Nyomda telephelye, ahol bár rendelkeztünk kellő parkolóhellyel és a megközelítés is megoldható volt nagy méretű autók számára, szerettük volna 100%-ban kiküszöbölni ezt a problémát. Legújabb főhadiszállásunkat a Nagytétényi út 7-es szám alatt találtuk meg, ahol a hatalmas parkoló és árukiadó terület egyből megragadta a figyelmünket. Legyen tehát bármekkora a megrendelés, nálunk kényelmesen veheti át!

Biztonság, minden helyzetben

Tavasz óta az ipar összes területe alkalmazkodást kíván: ügyfeleink és munkavállalóink biztonsága mindennél fontosabb számunkra, ezért a törvényi határozatok betartásán túl folyamatosan dolgozunk azon, hogy további megoldásokat hozzunk a vírushelyzetre. Nyomdánk teljes területén kézfertőtlenítő állomásokat alakítottunk ki, a maszkviselésben pedig nem ismerünk kompromisszumot.

A külső megfog, a belső megtart

A praktikum és a biztonság mellett természetes a design is teret kapott: új árukiadó részlegünk alapos ráncfelvarráson ment a költözés előtt: világos, tiszta, modern megjelenéssel várjuk látogatóinkat.

Ön látta már legújabb telephelyünket? Szeretettel várjuk!

További hírek

a premier nyomdában

Pantone szín a múlté

Pantone színből áll a céglogó vagy a munka színe? Mi segítünk 4 szín colorra váltani: olcsóbb, gyorsabb, hatékonyabb. Olcsóbb: mert 4 színes gépeink vannak. Gyorsabb: mert nem kell átmosni a gépet kevert színre. Hatékonyabb: mert a gépmester nem tölt órákat a pontos szín kikeverésével. Legtöbb esetben kiválthatóak a pantone színek, alapszínekre. A meglévő Pantone színt úgy lehet CMYK-ra...

Termékdíj 2012-től

A 2011-ig érvényben lévő termékdíj törvény 2012-01-01-től megváltozott. A kötelezettség az első gyártó-forgalombahozót terheli. Törvényi előírás, hogy megrendeléskor ügyfeleinknek nyilatkozni kell, ha a megrendelt munka termékdíj köteles. Ha nem, nyilatkozni ebben az esetben is szükséges, hivatkozva, hogy a kiadványon, annak teljes nyomtatott felületére vetítve legalább 50%-ban nem gazdasági reklám terjesztésére...